За інформацією El Mundo Deportivo, оклад Ліонеля Мессі в Барселоні найближчим часом сильно зросте - вже через півроку його зарплата становитиме майже на 18 млн. євро більше ніж у 2015.

Також за контрактом Мессі покладаються солідні фінансові бонуси у разі відходу з Барселони. Якщо аргентинець покине команду в цьому році, то Барселона заплатить Мессі 20 млн. євро, а якщо в наступному - 10 млн.

Forbes представляє щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних футболістів світу:

1 місце - форвард мадридського "Реалу" Кріштіану Роналду, який другий рік поспіль очолює рейтинг найбільш високооплачуваних футболістів світу. Його річна зарплата разом з бонусами склала більше 79 млн. доларів.

2 місце - володар чотирьох "Золотих м'ячів" Ліонель Мессі, який в 2015 році отримав 70,5 млн. доларів. У 2016 році він може очолити список, тим самим зрушивши Роналду на другу позицію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3 місце - Златан Ібрагімович. Його ж річний дохід за підсумками 2015 року склав 41.8 млн. доларів.

4 місце - валійский вінгер Гарет Бейл із загальним річним припливом в 31.9 млн. доларів. Бейл на кілька років стане завсідником цього рейтингу - він підписав 6-річний контакт з Adidas в 35 млн.

5 місце - бразилець Неймар. Він більше заробляє на образі в рекламі, ніж грою в "Барселоні". У цьому він схожий на Девіда Бекхема. Різниця в тому, що Неймару всього 23 роки і він став отримувати рекламні контакти ще до піку ігрової кар'єри. Тим самим його дохід склав 31.7 млн. доларів.

Читайте також: Президента ФІФА оберуть з п'яти кандидатів

Нагадуємо, у Лос-Анджелесі на змаганнях Олімпійського циклу з гімнастики, які пройшли на цих вихідних, українська гімнастка і лідер збірної Ганна Різатдінова завоювала п'ять золотих медалей.