На площі Леніна у ніч на 27 січня пролунав вибух, внаслідок чого був пошкоджений пам'ятник радянському вождю. Про це у Facebook написав представник МЗС РФ Роман Манекін.

"Це - пл. Леніна в Донецьку. За повідомленнями в соцмережах, сьогодні вночі, о 3.55, прогримів потужний вибух. На фото, як я зрозумів, - його наслідки", - написав Манекін.

Читайте також: Вулицю Небесної сотні перейменували на честь Леніна

На оприлюднених ним фото видно незначні пошкодження пам'ятника. Представник російського МЗС наголосив, що винуватці будуть покарані. "Дикунів знайдемо швидко: Донецьк - не Харків", - написав Манекін.

Нагадаємо, в окупованому бойовиками Донецьку патріоти вже нагадували про себе. На сміливий крок наважились хлопці з Донецька. Своїм вчинком вони хотіли нагадати, що в місті живе багато людей, які підтримують Україну.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В окупованому місті вони намалювали прапор. І зробили це не просто на стіні, а прикрасили частину постаменту пам'ятника Леніну жовто-блакитними кольорами. Мужні патріоти зробили це прямо під носом у так званої "поліції "ДНР".