Сучасні дизайнери всіляко намагаються здивувати громадськість. Особливо в той час, коли багато експериментують для епатажу і нового іміджу. Дизайнер Поліна Ленуар вирішила показати чоловікам, що можна мірятися також довжиною чоловічих туфель. У фоторепортажі представлені чоловічі туфлі з довгим носком, які не тільки заважають нормальному пересуванню, але й не приносять естетичного задоволення. Вони виконані з шкіри теляти, носок заповнений силіконом. Важать вони по кілограму.

На інших фотографіях показані роботи молодого дизайнера Лаури Папп, яка настільки хотіла здивувати своїх викладачів, що в якості диплома вона зробила туфлі з порцеляни. Щоб на них було зручно ходити, дівчина додала їм привабливий вигляд, а сама ступня виконана з гуми. Молодий дизайнер уточнювала, що розроблена взуття витримує навантаження до 160 кілограмів, повідомляє novate.

Читайте також: Херсонський майстер творить чудеса з радіоламп (фото, відео)

Дизайнер Leanie van der Vyver показала, що таке незручні каблуки і створила таке взуття, за допомогою якої потрібно ходити вперед. Своїм проектом вона хотіла показати, в якому випадку биваеш незадоволений своєю зовнішністю. Для того, щоб зробити крок у цих туфлях, потрібно зігнути ноги в колінах.

Нагадаємо, що відомий модель'єр-нонконформіст та винахідник міні-спідниць Андре Курреж помер неподалік від Парижа 7 січня.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще