Додаток, створений українськими розробниками, носить назву One Day Auction (ODA). Він об'єднує в собі соціальну мережу, торговий і освітній майданчики.

Про це пише Новое Время.

"У світі існують майданчики з продажу предметів мистецтва (наприклад, Paddle8, ArtNet, Artsy, Saatchi Online). Однак ідея об'єднання її з соціальною мережею - ноу-хау, якого у конкурентів немає", - заявила Ольга Нікітова, CEO ODA.

За словами Нікітової, на ODA користувачі зможуть ставити лайки і залишати коментарі, читати про художників і скульпторів, підписуватися на додаткові сервіси. Незабаром можливостей стане ще більше. Додаток обзаведеться групами за інтересами, стрічкою активності друзів і списком лайків. Крім того, користувачі зможуть стежити за виставками, аукціонами та іншими культурними подіями і створювати івенти.

Читайте також: Samsung обміняє старі смартфони на нові моделі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Здійснювати покупки на ODA можна через одноденні аукціони. Роботи, що не будуть куплені в ході торгів, не пропадатимуть. Їх також можна буде купити, але "за іншою ціною і без азарту аукціонних торгів". Ціновий діапазон на One Day Auction - від $50 до $10000.

Додаток працює з усіма видами мобільних платформ, і доступний безкоштовно.