Керівництво Facebook планує у найближчий час заборонити користувачам соціальної мережі розміщувати на своїх сторінках повідомлення про продаж вогнепальної зброї. Але заборона не торкнеться ліцензованих продавців.

Про це повідомляє агентство Reuters, посилаючись на прес-секретаря соцмережі. Також це не стосуватися реклами зброї, які розміщуватимуть ці продавці. Але угоди на купівлю сторони мають оформлювати за межами соцмережі. Також забороняється укладати договори через кордони штатів без участі ліцензованого дилера.

Рішення про заборону на приватну торгівлю зброєю прийняли через те, що в США розгорнулася масштабна дискусія про посилення доступу до вогнепальної зброї. Причиною її стала низки гучних інцидентів, коли людей розстрілювали в публічних місцях.

Читайте також: Росія погрожує заблокувати Google і Facebook

Facebook у такий спосіб намагається оновить свою політику, яку запровадили ще в березні 2014 року. Тоді компанія заборонила за допомогою соцмережі продавати наркотики і фармацевтичні препарати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Facebook повідомив про збільшення рівня доходів в четвертому кварталі минулого року більш ніж на 50%, порівнюючи з аналогічним періодом 2014 року. Рік тому чистий прибуток компанії склав 701 мільйонів доларів або 25 центів на акцію.