Робота вантажних терміналів в американських штатах Нью-Йорк і Нью-Джерсі зупинилася після несподіваного відходу з роботи більше тисяч вантажників, про що повідомляється в Reuters.

Як наголошується, персонал одного з найбільших в США портів покинув робочі місця через кілька годин після початку трудового дня. Однак керівництво гавані досі не може назвати причину інциденту, також як і назвати подію страйком. Для проведення пікету необхідне схвалення адміністрації, проте жодних дозволів видано не було.

Повідомляється, що офіційно цю акцію поки не називають страйком, проте керівництву гавані вже довелося прийняти низку заходів, щоб уникнути транспортної плутанини. Керівництво терміналів вже випустило звернення до співробітників, закликаючи їх "негайно повернутися на роботу і вирішити складнощі".

Поки цього не сталося, на місце були направлені представники поліцейської служби порту, щоб забезпечити безпеку. Операторам порту також довелося вжити ряд запобіжних заходів. Як повідомляє телеканал ABC, на час інциденту потрапившим в порт кораблям не дозволено проводити розвантаження, також на територію поки не допускається вантажний транспорт.

Читайте також: Toyota зупинить виробництво автомобілів наступного тижня

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, 26 січня у Франції почався масовий страйк, учасниками якого стали понад 5,6 млн чоловік.