У Києві може з'явитися тунель під Дніпром, який зв'яже лівий і правий берег столиці. Про це заявив новий радник мера Києва Олексій Кривопішин.

За його словами, у нього багато ідей і програм, що стосуються транспортної сфери столиці, і він має намір їх реалізувати в короткі терміни. Одна з них стосується тунелю, який пройде під Ботсадом на Печерську і зв'яже обидва береги Дніпра, пишуть "Вести".

"Ідея - реалізувати проект тунелю, який простягнеться від Московської площі, через Ботсад, Дарницький міст, який зараз використовується не повною мірою", - говорить Кривопішин. Крім того, він планує інтегрувати міську електричку в систему міського транспорту, а також продовжити будівництво Подільського моста. "Його простоювання у незавершеному вигляді завдає великої шкоди місту. За рахунок яких коштів продовжимо будівництво, ще будемо обговорювати", - говорить Кривопішин.

Читайте також: Метро Києва неможливо зробити цілодобовим

Нагадаємо, ще в 2011 році київська влада заявляла про намір почати будувати перший підземний автомобільний тунель. Його планували прокласти від нового Дарницького мосту (міст Кирпи) до перетину Залізничного шосе та вулиці Кіквідзе.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще