В Алмати виставлений на продаж елітний автомобіль Bentley Continental Flying Spur, обклеєний мільйоном кристалів Swarovski, передає Today.kz. За авто його власниця Єлизавета Ахріев просить 150000 доларів.

"150 тисяч доларів ми просимо, якщо буде обмін на ділянку або квартиру. А якщо купувати готівкою, то буде набагато дешевше, близько ста тисяч доларів. Автомобіль придбали три роки тому, стан ідеальний, він виїжджав виключно на замовлення, десь десять замовлень разом обслужив. По кузову обклали кристалами, робота зайняла рік, для цього купили півтора мільйона стразів, на які є договір. Стрази залишилися в запасі на випадок ДТП чи ще чогось", - каже власниця автомобіля Єлизавета Ахрієва.

За словами господині Bentley Continental Єлизавети, автомобіль стійко витримає щонайретельнішу мийку, оскільки стрази "посаджені" на німецький клей. Якщо новому власнику набридне "виблискувати на дорогах", то завжди є можливість відклеїти кристали, вони зафіксовані не на кузов машини, а на захисну плівку. В оригіналі колір машини чорний.

"Всередині на сидіння одягнені чохли, все нове. Ми придбали машину три роки тому, вона 2006 року, але ми на ній практично не їздили, дуже дорога в обслуговуванні. Ми зараз розпродуємо всі машини. Криза, одним словом", - каже співрозмовниця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще