Делегація найвищого керівництва американського авіагіганта Boeing четвертого лютого відвідала Національний університет "Київського політехнічного інституту". Очолив її президент і головний виконавчий директор компанії Денніс Мюленбург.

Про це повідомляє офіційний сайт КПІ. До складу делегації також входив президент компанії Boeing International Марк Аллен. Саме він займається питаннями міжнародних контактів і супроводжує угоди корпорації. Делегація відвідала новий спільний навчально-науковий центр "КПІ", компанії Boeing та "Прогрестех-Україна". Тут готують працівників, які в подальшому зможуть працюватимуть у авіабудівника. Їх залучають до реалізації проектів Інженерного центру корпорації Boeing.

Центр створили у Києві минулого року на базі КПІ. Він займається підготовкою інженерів-механіків для авіації. Більшість нинішніх співробітників інженерного відділу "Boeing-Україна" пройшли тут підготовку.

Читайте також: В Україні виготовили унікальну термобілизну

Марк Аллен неодноразово наголошував, що компанії потрібно більше інженерів для Інженерного центру в Україні. На цю роботу, за його словами, відбиратимуть лише кращих випускників вузу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Boeing є однією з найбільших світових корпорацій в аерокосмічній та оборонній галузях. Компанія має найбільшу кількість замовлень на виробництво літаків у світі. Загальний обіг корпорації становить понад 90 мільярдів доларів, а її штат складається з більш ніж 165 тисяч співробітників у 65 країнах світу.