У місті Піттсбург, штат Пенсільванія, США, працівник зоопарку заліз в крижану воду, щоб витягнути звідти страуса. Героїчну операцію зняли на відео і пізніше виклали в мережу.

Судячи з усього, страус хотів скупатися, але провалився під лід. Кілька працівників зоопарку намагалися витягнути птаха за допомогою мотузок, але тварина відмовлялося зрушити з місця. В результаті один з доглядачів зоопарку вирішив сам зайти в воду і витягти страуса голими руками, повідомляє Mirror.

Відзначимо, страус - тварина немаленька, вона в середньому важить від 65 до 145 кілограмів. Крім того, страуси бувають досить агресивними. Вони можуть вбити одним стусаном ноги навіть лева, якщо їх потомству загрожує небезпека. Додамо, що страус може дуже промокнути під дощем або у воді, бо його пір'я не мають спеціальних сальників.

Читайте також: Як вівця вимагала у перехожих почухати її (відео)

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилося відео про те, як австралійський страус ему намагається "склеїти" американського туриста. На записі видно, як один з чоловіків ліг на землю, щоб зробити фото, до нього несподівано підійшов страус ему і почав до нього "приставати", прийнявши молоду людину за самку. В результаті загравань ему зрозумів, що не дочекається взаємності, від образи він кілька разів клюнув туриста в черевик і пішов.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще