Сьогодні народний депутат України Олег Ляшко, повертаючись з засідання, застряг в ліфті Верховної Ради, разом із колегами по фракції Віктором Вовком, та Григорієм Пригебою, повідомляє bigmir.

Лідер Радикальної партії сам додзвонився в диспетчерську, де на слова, що вони застягли в ліфті, почув відповідь "Ну й хорошо". Ляшко поцікавився, чи вистачить повітря застряглим, та через який час ліфт знову запрацює.

Читайте також: Як рятували страуса з-під льоду (відео)

Також Ляшко заявив: "Скільки тут працюю, а такого ще не було". Чекав депутат допомоги близько 20 хвилин, просячи колег економити повітря. На своїй сторінці в Facebook, у відповідь на пост "Ляшко застрял в лифте Верховной Рады" залишив коментарій: "Замурували, скотиняки!"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще