Два невеликі літаки зіткнулись в небі над океаном неподалік від американського міста Лос-Анджелес. Інцидент трапився п'ятого лютого близько 15:30 за місцевим часом. На місці людей шукають десятки водолазів.

Про це повідомляє ABC News, посилаючись на представника берегової охорони. На борту одного з літаків перебували 61-річний та 81-річних чоловіки, а на іншому – 72-річна жінка. Рятувальники знайшли у воді уламки літака, на якому були чоловіки. Також виявили й бортовий журнал. Другий літак зник безвісти.

До пошуків також можуть залучити й гелікоптери та катери. Рятувальники вважають, що у постраждалих не було шансів вижити через зіткнення. Обидва літаки вилетіли з аеропорту Торранс. За штурвалами повітряних суден були досвідчені пілоти. Причини зіткнення поки не вдалося встановити.

Читайте також: У Канаді пожежа в будинку для літніх людей: є загиблі

Гавань, над якою зіткнулись літаки, перекрили на час рятувальної операції. Над цим районом часто літають ті хто навчається пілотувати. Одночасно там може бути 3-4 літаки одночасно.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Це вже не перший подібний інцидент в цьому районі. У 2001 році загинуло чотири людини. Тоді також зіткнулись літаки Cessna.