Напередодні першого матчу Ліги Чемпіонів проти київського "Динамо" блакитна команда з Манчестеру грає кубковий матч із "Челсі". Керівники "Сіті" пригрозили Футбольній асоціації виставити на принциповий матч резервний склад, адже основа готуватиметься до гри з киянами.

Матч із "Челсі" має відбутися у Лондоні 21 лютого, а 24-го підопічні Пеллегріні вже грають у Києві. Тобто у команди всього три доби на те, щоб добратися зі столиці Англії до Манчестера, там зібратися, прилетіти до України та підготуватися до матчу, пише The Guardian.

З цього приводу керівники "Манчестера" попросили футбольних керівників перенести матч хоча б на день раніше, але почули відмову. Якщо футбольний орган не змінить своєї позиції, то "Сіті" виставить на принциповий матч склад молодь і, таким чином, підірве рейтинг турніру.

Зазначимо, що на матчі національних кубків команди і без щільних графіків нерідко ставлять молодь, адже ці змагання не є головними для них. Тож, "Ман Сіті" продемонстрував усю серйозність до гри з "Динамо" та навіть готовий вилетіти з національного кубку заради ЛЧ. Хоча, теперішній "Челсі" здолає навіть молодь МС.

Читайте також: Краще гратиму за "Евертон", ніж робитиму селфі у "Барселоні" - Ярмоленко

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, УЄФА офіційно дозволила проводити матч "Динамо"-"Ман Сіті" з глядачами. Продаж квитків розпочався вчора, а їхня вартість становила 150-2000 гривень.