Український музикант, екс-учасник групи "ТНМК" Едуард Приступа, відомий як Діля, шокував новиною про свою хворобу. На власній сторінці в соцмережі співак і продюсер "НеДілі" опублікував пост, в якому зазначив, що йому потрібна термінова операція і подальший курс хіміотерапії.

Артист попросив у небайдужих людей фінансової допомоги. "Друзі! Прошу вашої допомоги в зборі грошей! Мені потрібна термінова операція (час обмежений), після закінчення якої, потрібен курс хіміотерапії. У зв'язку з тривалим обстеженням і попередніми лікуванням наявність коштів вичерпується. Дуже сподіваюся на вашу підтримку!", - написав співак.

Друзі, родичі і прихильники зірки активно поширюють інформацію про необхідну допомогу для Ділі, а сам він зазначив, що необхідна сума починається від 30 тисяч гривень. Едуард не втрачає оптимізму, підкреслюючи, що все буде добре і щиро дякує всім за вже надану допомогу.

Читайте також: Вакарчук в захваті від каверу на його пісню (відео)

Нагадаємо, нещодавно співачка Ірина Білик розповіла про те, що довгий час хворіла. В інтерв'ю програмі "Світське життя" зірка зізналася, що схудла після того, як лікарі вилікували її від серйозного захворювання. Конкретний діагноз Білик не назвала, але сказала, що багато років у неї була хвороба, яку лікарям вдалося вилікувати. Тепер вона може бути в хорошій фізичній формі, не роблячи нічого спеціально для цього.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще