Щоб отримати страхові кошти, американець на 12 річницю весілля, влаштував романтичну подорож, під час якої зіштовхнув власну дружину у прірву, довжиною понад сорок метрів. Перед смертю подружжя зробило спільне фото, де він щасливо посміхається. Згодом виявилось, що і перша його дружина померла при вельми загадкових обставинах. Про це сьогодні пишуть у виданні Mirror.

Гарольд Хенторн запросив дружину відсвяткувати спільну річницю в Національному парку в Денвері. Під час подорожі парком, чоловік навмисно підвів жінку до величезного обриву, сфотографувався з нею і відразу зіштовхнув її зі скелі.

Читати також: Бейонсе звинуватили в крадіжці (відео)

Після цього зловмисник викликав рятувальників, влаштував істерику і вимагав, щоб вони прибули якнайшвидше. Рятувальникам так і не вдалося зберегти життя жінки, адже вона отримала численні травми голови та всього тіла.

Однак, з'ясовуючи обставини трагедії, слідчим вдалось довести, що жінка не посковзнулася, а їй допомогли. Крім цього в автівці американця знайшли карту парку, де місце падіння було позначене хрестиком.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція відразу запідозрила Хенторна і у смерті його першої дружини, яка також померла, начебто, через нещасний випадок. Тоді Хенторн навмисне розчавив жінку автівкою. Машина випадково "впала" з домкрата на жінку, яка саме виконувала прохання Хенторна пошукати під нею гайку.

Як виявилось згодом, обоє дружин Хенторна були застраховані на кругленькі суми коштів, приміром, остання дружина оформила страховку на 3, 3 мільйони фунтів, тому саме жага отримати ці гроші і підштовхнула американця на вбивства.