Серйозне ДТП сталося сьогодні у Харкові на вулиці Таганській. Вантажівка заїхала на залізничні рейки та перекинулась, розбивши власну кабіну.

За інформацією "Дозора", водій фури рухався по вулиці угору, і в нього відмовили гальма. Через це його машина вилетіла на залізничну смугу, де перекинулась. Авто зазнало серйозних пошкоджень, але водій, на щастя, живий та здоровий.

Патрульна служба терміново прибула на місце ДТП та почала встановлювати обставини. На залізниці також працюють спеціалісти, які прибирають машину та її останки з колій. Через аварію частково заблокований рух потягів на вокзал "Харків-пасажирський".

Читайте також: У Запорізькій області знесли пам'ятник Тарасу Шевченку (фото)

Нещодавно у Харкові відбулось ще одне ДТП за участю вантажівки, але зі смертельними наслідками. Біля станції метро Студентська чоловік переходив дорогу в забороненому місці, де його переїхала фура.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще