В Новій Зеландії міністр економіки отримав в прямому ефірі секс-іграшкою по обличчю під час прес-конференції. Місцева активістка кинула в міністра фалосом, протестуючи проти угоди про транстихоокеанське партнерство і приєднання Австралії до нього. В цей час міністр саме розповідав про його переваги для країни.

Жінка вигукувала, що ця угода − насилля над суспільством і вона не може бути втілена. Протестувальницю затримала місцева поліція, однак жінка активно опиралась, згодом її відпустили без пред'явлення звинувачень.

Читати також: 11-річний хлопчик засуджений на вісім років в'язниці за умисне вбивство

Сам міністр пожартував над цим інцидентом у своєму твіттері. Він написав : "Що ж, в політиці завжди трапляється щось новеньке".

Відео за декілька днів стало дуже популярним в мережі: його переглянули вже понад 350 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, угоду про транстихоокеанське партнерство підписали дванадцять держав. Вона передбачає створення найбільшої економічної зони вільної торгівці і є найбільшою угодою за останні 20 років.