Глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус сприяв призначенню Міхеіла Саакашвілі головою Ради з реформування державних підприємств. Цим він пояснив свою зустріч з екс-президентом Грузії напередодні заяви про відставку, що викликало резонанс у політичних колах країни.

"Тому з Саакашвілі у мене досить тісні відносини, ми разом боремося з корупцією на державних підприємствах", - розповів Абромавічус, передає Апостроф.

Він уточнив, що незважаючи на те, що президент і прем'єр-міністр не знали про його відставку, багатьом були відомі його наміри. Чиновник розповів, що деякі самі дзвонили, щоб обговорити ситуацію в Мінекономрозвитку в той час, як провідні політики викликали його на розмову після заяви, що ніяк не вплинуло на рішення. Саакашвілі, за словами Абромавічу, підтримав його.

Тарас Березовець вперше повідомив, що бачив політиків за обідом в столичному ресторані. Ця інформація стала приводом для появи чуток про те, що Абромавічус увійде до нової політичної сили, яку Саакашвілі готує на позачергові вибори до Верховної Ради.

Читайте також: Абромавічус висунув умови для подальшої роботи

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що 3 лютого Айварас Абромавічус пішов з поста глави Мінекономрозвитку, але його рішення ще не підтримала Рада. Депутати БПП відмовилися голосувати за це, а Юрій Луценко заявив, що міністр піде в разі повної відставки Кабміну.