Не аби які пристрасті киплять у третьому по силі дивізіоні Англії. Клуб "Саутенд" приймав на своєму полі принципового суперника - "Колчестер", а один з фанатів господарів вирішив власноруч розправитись з гостями.

Інцидент трапився наприкінці поєдинку. Один із уболівальників пробіг по полю до ворожої трибуни, де почав руками бити суперників. Вчинок чоловіка дійсно вражає, адже необхідно мати сміливість, щоб піти на таке, пише Mirror.

З'ясувалося, що сміливості можливо хлопець і не мав, але у стані сильного сп'яніння перебував. Саме пиво та інші алкогольні напої змусили тіло англійця битися з сотнею ворогів. Така рішучість знадобилася б спартанцям у битві проти війська Ксеркса.

Але горе-боєць живе у 2016 році, тож йому доведеться нести відповідальність за бійку на стадіоні. Поліція серйозно зайнялась вивченням справи, тож хлопець відчує усю суворість закону.

Сам поєдинок закінчився рахунком 3:0 на користь "Саутенда". Поганий день для фанатів "Колчестера" - улюблений клуб програв з розгромним рахунком, а самі отримали прочуханів від самотнього відчайдухи.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Дедпул пробив пенальті за "Манчестер Юнайтед" (відео)

Зазначимо, обидві команди розташовані на сході Англії у графстві Ессекс. Їхнє притостояння вважається одним з найгарячіших у країні. Жоден матч не обходиться без конфліктів.