Нардеп Єгор Фірсов заявив, що виходить з БПП, оскільки не може перебувати у фракції з Ігорем Кононенко.

"Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього виважено, обмірковував кілька днів, але зрозумів, що іншого виходу у мене немає. Тому я виходжу з фракції "Блоку Петра Порошенка". Чесно кажучи, я хотів вийти з фракції ще в той день, коли вона не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенко", - написав він у своєму блозі на Українській правді.

Фірсов підкреслив, що залишатися у фракції разом з Кононенко більше не може, "оскільки не згоден покривати його корупційну діяльність".

Читайте також: Палац Кононенка вже охороняє Нацгвардія (відео)

Як повідомлялося, 3 лютого глава Мінекономіки Абромавічус заявив, що йде у відставку через блокування реформ. За словами міністра, бізнес-партнер Порошенко, нардеп Ігор Кононенко, блокує роботу міністерства.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Перед цим 2 лютого депутат Микола Томенко вийшов із фракції Блок Петра Порошенка.

Нагадаємо, після заяви міністра економіки Айвараса Абромавічуса про відставку та інформації про тиск з боку народного депутат від БПП Ігоря Кононенка оточення президента Петра Порошенка наполягало, щоб нардеп склав мандат.