Сьогодні невідомий зателефонував у поліцію та повідомив про замінування "Епіцентру". "Вимагаю 200 тисяч гривень, якщо грошей не буде, підірву", - поставив умову анонім.

Зараз поліція, рятувальники, кінологи та вибухотехніки перевіряють всі шість будівельних супермаркетів в Києві.

"Також, проводимо оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка повідомила інформацію про замінування", - розповіли у прес-службі столичної поліції.

У супермаркетах про загрозу відвідувачів повідомили через гучномовці. Просили покинути магазин.

Читайте також: В Києві розірвало трубу - утворилося озеро (фото)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Києві обстріляли із гранатомета одне із СТО міста. Інцидент трапився в Солом'янському районі. Невідомий відкрив вогонь з ручного гранатомету "РПГ-26" та пошкодив будівлю підприємства. Поранених та постраждалих внаслідок обстрілу немає.

Зловмисник залишив у металевих дверях станції технічного обслуговування діру діаметром 25 сантиметрів. У приміщенні також вибиті вікна. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення на 10 років за псування чужого майна.