Після призначення на пост головного тренера англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед", Жозе Моуріньо отримуватиме зарплату в 20 мільйонів євро на рік. Переговори між сторонами вже вийшли на фінішну пряму.

Про це повідомляє видання El Confidencial. Представник англійської команди та португальський фахівець вже незабаром домовляться про умови двосторонньої угоди. Контракт набуде чинності вже влітку. Тоді Моуріньо офіційно оголосять новим головним тренером "червоних дияволів".

Агент португальського фахівця Жорже Мендеш разом із групою юристів доопрацьовують деталі контракту Моуріньо. Угода між ним та "Манчестер Юнайтед" розрахована до 2019 року. Якщо португалець повністю виконає пункти особистого договору з командою, то його загальний заробіток складатиме 80 мільйонів євро. Таку суму він отримає враховуючи лише окладу, без врахування преміальних та інших виплат.

Читайте також: Жозе Моурінью: "Найближчим часом я повернуся до роботи"

За попереднім контрактом він також працював у англійській прем'єр лізі. Тоді португалець очолював лондонський "Челсі". Його звільнили у грудні минулого року. Він тренував аристократів протягом періоду 2004-2007 і 2013-2015 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще