У 46-річного жителя Києва співробітники поліції вилучили дві гранати. Вони були пофарбовані в жовтий та синій кольори. Про це повідомили Вісті.

Біля житлового масиву "Лісовий" співробітники компетентних органів помітили чоловіка, який поводився дуже підозріло. Після розмови киянин зізнався, що у нього вдома є гранати, які він знайшов поблизу будинку.

Внаслідок обшуку житла, виявили дві гранати з вкрученими запалами. При цьому, вони були розфарбовані кольорами українського прапору - жовтим та синім.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік вже мав проблеми з законом. Відкрито кримінальну справу за статтею незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Киянину загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві штраф за викидання сміття повз урну - 5 тисяч гривень

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше, жителів вулиці Вірменської на Харківському масиві в Києві нажахав чоловік, який із гранатою бігав навколо будинку та погрожував його підірвати.