Ведучий одного з британських телеканалів Джейсон Мохаммед виявився в незручній ситуації під час ефіру передачі. Він був дуже сильно схожий на злочинця, фотографію якого показували в програмі BBC Crimewatch. Саме її й веде Мохаммед.

Про це повідомляє видання The Telegraph. Інцидент стався восьмого лютого під час нічного випуску телепередачі. Глядачі помітили дивну схожість ведучого і злочинця. Але Джейсон Мохаммед виявив професіоналізм і не видав свого занепокоєння.

Після закінчення програми в соціальних мережах почався справжній бум. На своїй сторінці в Twitter Джейсон Мохаммед отримав величезну кількість повідомлень. Але він відреагував на всю цю ситуацію стримано.

"Спасибі за твіти. Так, я бачив картинку ", - написав британський ведучий.

Читайте також: Автора книги "Як я зберіг шлюб" посадили пожиттєво за вбивство дружини

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Злочинця на фотографії звуть Віктор Лакатош. Поліцейські розшукували його за жорстокий напад на пенсіонера. Злочинця на той момент вже спіймали. Він просидить у в'язниці за напад 18 років.

Нагадаємо, причиною самогубства одного з кращих шеф-кухарів світу Бенуа Віоле могла стати афера з вином. Відзначається, що жертвою афери став не тільки він, а й його ресторан.