Мешканцям столиці буде дуже складно визначитись із вибором - куди піти на вихідних. Адже, через День Святого Валентина, виставки, клуби та мистецькі платформи готують тематичні вечірки та розваги.

Кореспонденти Знай.ua відібрали кілька оригінальних варіантів на будь який смак. Побачити вживу малювання піском під класичну музику, дізнатись все про безпечний секс, послухати вживу, як співають корейці чи сходити у кіно на цілу ніч - вирішуйте зі своєю половинкою. Не забудьте врахувати смаки свого обранця під час вибору, як провести спільне дозвілля.

П'ятниця, 12 лютого

Арсенал Любові, свято добра і благодійності

Сьогодні у Мистецькому Арсеналі стартує найромантичніше свято року. Ініціатори пропонують поруч із любовними втіхами, звернути увагу на важливі проблеми суспільства - захист від СНІДу, взаємодопомога та цивілізований підхід до стосунків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: ТОП-10 ідей, як зробити пропозицію у День Закоханих (фото)

У програмі відбудуться покази мод, тематичних фільмів, музика та мистецтво, святкові фотозони, кав'ярні кохання, лекції, майстер-класи, подарунки та розіграші. Родзинка заходу - арт-інсталяція відомого митця Ай Вей Вея "Любов у нашій крові", яку він створив спеціально на замовлення Елтона Джона. Ще одна - виставка картин стилю наївного мистецтва Марії Приймаченко.

Коли: 12-14 лютого, 11:00 - 20:00

Локація: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська 12, м. Київ

Вартість: 60 грн

Deadpool у кіно

Про "Дедпул" говорять найбільше хейтери Дня Валентина, або ті, хто не сприймає романику "у рожевих тонах". Якщо ваша дівчинка - любителька чорного гумору, трешу та фантастики, це кіно буде ідеальним вибором. Deadpool - персонаж світу коміксів Marvel та восьмий фільм кіносерії "Люди Ікс". Райан Рейнольдс виконає тут головну роль, а прем'єра відбудеться вже сьогодні.

Читайте також: Стриптиз від А до Я (фото)

За сюжетом, головний герой - екс-бойовик спецназу, який став найманцем. Після дивного експерименту, він швидко регенерує. Разом із новими здібностями та доволі своєрідним почуттям гумору, Дедпул починає полювати на людину, яка зруйнувала його життя.

Коли: всі вихідні

Локація: у більшості кінотеатрів Києва

Вартість: 60 грн - 120 грн (IMAX)

Субота, 13 лютого

Романтична ЛАМА із програмою "Мій Милий"

Нова концертна програма від чарівної вокалістки Наталі Дзеньків, яка вже десять років радує тисячі шанувальників на концертах. Музична підбірка порадує любителів романтичних мелодій, її композиції відшукають шлях до серця.

Три місяці тому, Лама із Тонею Матвієнко презентувала пісню "Мій Милий", яка і стала поштовхом до ідеї концерту. Лірична атмосфера до Дня Закоханих на концерті - гарантована.

Коли: 19:00

Локація: Caribbean Club, вул. Симона Петлюри, 4, м. Київ

Вартість: 150 – 890 грн

Ніч фільмів про кохання у Кінопанорамі

Вночі у темній кінозалі романтика та близькість відчувається по-особливому, а якщо демонструють фільми про кохання, то ви та ваша половинка обов'язково зможете триматися весь сеанс за руки та інколи цілуватись. Три романтичні покази та одну збірку короткометражок покажуть в одному із найстаріших кінотеатрів Києва.

"Хочеш чи ні?" (комедія - Франція, Бельгія), "Дівчина на велосипеді" (комедія - Франція-США-Німеччина), "Вибач за кохання" (мелодрама, Іспанія) та "ЛЮБОВ. LIVЕ" (україньскі короткометражки) - покажуть у програмі. У перервах між кіно обіцяють радувати коктейлями кохання та столичною ігротекою "Ігри подано".

Коли: 22:30

Локація: Кінотеатр "Кінопанорама", вул. Шота Руставели, 19, м. Київ

Вартість: 80 грн, у день показу - 90 грн

UAmadeFest in LOVE

Швидкі побачення для пошуку другої половинки, діджеї, ведучі та приворотне зілля, паралельно із цікавими конкурсами обіцяють на цьому яскравому фестивалі відкритих сердець у центрі Києва.

Коли: 13-14 лютого, 11:00 - 19:00

Локація: Lavra Art Gallery, вул. Лаврська, 1, м. Київ

Вартість: Вхід вільний

Неділя, 14 лютого

Романтична музика піску

Поєднати у одну виставу анімацію із піску, художнє слово та живу музику покликані художниця Катерина Дзюба, оркестр та ансамбль солістів "Київська камерата". Захопливе видовище, коли на твоїх очах із купки піску створюються картини, моменти життя, символічні малюнки та справжні шедеври.

Ще одна родзинка вечора - участь Богдани Півненко, яку називають "українською Паганіні у спідниці". На вечорі лунатимуть "Пори року" Вівальді, Bésame mucho, Пори року в Буенос-Айресі Астора П'яццолли та багато інших композицій.

Коли: 15:00 та 19:00

Локація: Національна Музична Академія України, вул. Городецького 1-3/11, м. Київ

Вартість: 100-490 грн

Виставка "Українська Антарктида"

Якщо ваша романтична прогулянка заведе вас на Пейзажну алею або Андріївський узвіз у Києві, не пропустіть чарівну виставку у Музеї історії України. На третьому поверсі тут нещодавно розмістились діарама та незвичайні експонати українських полярників із самої Антарктиди! Тут можна побачити, із якими приладами вони працюють, оцінити костюмчик науковця із зони вічної мерзлоти, побачити, чим вони харчуються та користуються у побуті, зимуючи.

Читайте також: Українські полярники розкажуть про Антарктиду у Києві (фото)

А щоб виглядати у очах коханої неймовірним екскурсоводом - поцікавтесь додатковою інформацією про цю незвичайну станцію. Наприклад проте, що британці продали її нам всього за один фунт стерлінгів, або про фото із чарівними пінгвінами із прапором України, яке облетіло всі ЗМІ світу.

Коли: всі вихідні

Локація: 3 поверх, Музей історії України, вул. Володимирська, 2, м. Київ

Вартість: 10 грн

Valentine's Day K-POP PARTY

Спробуйте цього дня щось незвичне для себе. Наприклад, вечірку, головною родзинкою якої буде виступ південнокорейської групи Violet Tree (pop-rock, k-pop, k-indie). Вечірка, присвячена Дню Закоханих, продумана до дрібниць

"Будуть танці, конкурси із призами, ярмарок атрибутики корейської культури, святкова дискотека та cover dance виступи", - розповіли кореспондентам Знай.ua організатори.

Для тих, хто шаленіє від Кореї, а також для тих любителів екзотики, які ще не познайомились із корейською культурою - це буде відмінним куточком іншої країни у самому центрі столиці.

Коли: 15:00

Локація: MonteRay Live Stage, вул. Прорізна, 8, м. Київ

Вартість: учасникам cover dance - 100 грн, глядачам - 150 грн