Ще в минулому році Львові встановили дві перші станції муніципального велопрокату. Перша з'явилася на вулиці Федьковича, біля бізнес-центру "Технопарк", друга - на площі Ринок, перед Ратушею.

До 2016 року у Львові було вже п'ять станцій, а в цьому році компанія NextbikeUkraine розширюватиме кількість станцій до 22.

Нагадуємо, що велопрокат був встановлений в жовтні, починали з трьох станцій. Також налагодили систему терміналів і створять call-центр.

Зараз же тривають підготовчі роботи по запуску системи муніципального прокату велосипедів у Львові. В рамках робіт на прохання львів'ян, було перенесено станцію на Площі Ринок ближче до будівлі ЛМР, але довелося принести в жертву "обсяг" станції до 10 стійок замість 12 попередніх.

"Також ви могли бачити як наші співробітники тестують роботу іншіх 4 станцій. Слідкуйте за новинами. Скоро сезон і ми оголосимо дату початку роботи систем", - пише компанія на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: У травні електрокари проїдуть зі Львова до Монте-Карло

Проект реалізовує компанія NextbikeUkraine за підтримки міськадміністрації і організації GIZ.

Компанія також планує запустити систему і в інших містах України. Зокрема, мер Віталій Кличко заявляв, що в Києві також з'явиться муніципальний велопрокат.