Колишній футболіст київського "Динамо" Мілош Нінкович пригадав період своєї кар'єри у чемпіонаті України та розповів про його не зовсім спортивну складову. За словами 31-річного серба, бурхливе нічне життя було нормою у столичному клубі.

Перше, з чим зіткнувся Нінкович у Києві - це красиві дівчата, нічні клуби та безтурботне життя. У перші три роки він переважно гуляв та розважався, а тренування та ігри стояли не на першому плані. Особливо допомагав легіонеру у цьому Артем Мілевський, пише Terrikon.

"З Артемом ми гуляли до самого ранку, а після шукали клуби, де можна було розважатися і далі. Після цього ми їхали на тренувальну базу та відсипались. Певна річ, після таких пригод про тренування ніхто і не думав", - розповів Нінкович.

Він також додав, що футболістам кожного дня міряли тиск, і якщо він перевищував 150, на тренування людину не допускали.

"Президент знав про усі нічні пригоди. Він вів у блокноті записи, хто де був, о котрій годині повернувся додому та навіть що та в якій кількості випив", - додав 31-річний футболіст.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Коноплянка допоміг "Севільї" вийти у фінал Кубку Іспанії

Нагадаємо, Мілош Нінкович грав у "Динамо" з 2004 по 2013 роки. За дев'ять років він провів за команду трохи більше сотні матчів. Зараз футболіст закінчує кар'єру в чемпіонаті Австралії.