Знаменита британська рок-група Muse збирається з концертом в столицу України. Уже відомо, що колектив виступить 8 липня 2016 року в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Зауважимо, що Muse будуть не єдиними зірками, які приїдуть влітку в Україну. Британці вийдуть на сцену "Олімпійського" через два дні після концерту Red Hot Chili Peppers, який відбудеться 6 липня, пише ТСН.

До слова, обидва виступи культових груп відбудуться в українській столиці в рамках фестивалю U-Park. Ті, хто вже придбав квитки на "перців", однак хоче потрапити і на Muse, зможе за додаткову плату обміняти їх на дводенні абонементи.

Група ще раз відвідає Україну, щоб відіграти матеріал з альбому Drones, який вийшов в минулому році і очолив чарти в десятках країн по всьому світу. Як відомо, альтернативщики Muse вже виступали в Україні. 24 травня 2011 року вони виступили в київському Палаці спорту. Британці в рамках світового турне відвідали нашу країну з концертом на підтримку альбому The Resistance.

Читайте також: Куди повести дівчину у День Валентина (афіша)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Крім Muse в Києві виступить американський бас-гітарист-віртуоз, один з кращих басистів світу за версією Rolling Stone, триразовий володар премії Grammy, Віктор Вутен (Victor Wooten). Віктор Вутен виступить в супровід Денніса Чемберса і Боба Франсешіні. Концерт відбудеться 9 листопада 2016 року в Жовтневому Палаці.