Кінокомпанія Paramount анонсувала дати виходи трьох нових фільмів в рамках франшизи "Трансформери". П'ята, шоста і сьома частини виходитимуть щорічно, починаючи з 2017 року.

"У наступній трилогії Трансформерів буде багато нового для любителів минулої частини. Режисером нових "Трансформерів" знову стане Майкл Бей (Michael Bay). Також заявлено участь актора Марка Уолберга (Mark Wahlberg)", - повідомляє The Verge.

Трансформери 5 будуть роботою команди письменників, а не людини чи пари сценаристів. Це робилося для того, що б новий підхід зберіг привілей нової і захоплюючої історії. Вийде у них чи ні - ми дізнаємося під час прем'єри фільму "Трансформери 5", яка запланована на 23 червня 2017 року. Фільм "Трансформери 6" з'явиться на екранах 8 червня 2018 року, а завершальна частина трилогії - "Трансформери 7" - буде показана 28 червня 2019 року.

Читайте також: На аукціоні продадуть унікальний автомобіль з "Трансформерів"

Нагадуємо, що попередня частина саги, що оповідає про пригоди великих роботів на Землі ( "Трансформери: Епоха винищення"), вийшла в світ в 2014 році. Вона була прохолодно зустрінута критиками, але це не завадило їй зібрати понад $ 1 млрд в світовому прокаті і стати 15-м найкасовішим фільмом в світі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще