З 13 лютого центральну вулицю Києва більше не будуть перекривати на вихідні та в святкові дні. Про це на офіційній сторінці в facebook повідомив Департамент транспортної інфраструктури.
В повідомленні вказується: "З 13 лютого 2016 року рух автомобільного транспорту вулицею Хрещатик у вихідні та святкові дні відкрито".

В мережі це повідомлення прокоментувало багато користувачів соцмереж. І майже всіх воно обурило. Кияни запитують, чим викликане таке рішення, на підставі яких документів і, саме головне, чому думку громадян ніхто не спитав.

Департамент відзначив, що рух відкрили на основі відповідного розпорядження, але назвати його номер та оприлюднити так і не змогли. Повідомили лише, що можливо нова інформація з'явиться в понеділок.

Читайте також: Елтон Джон хоче зустрітися з Путіним

Нагадуємо, вчора, у всесвітній Зимовий день "Велосипедом на роботу", кілька десятків киян приїхали по кризі у центр столиці, щоб популяризувати екологічний вид транспорту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще