На Закарпатті сьогодні потеплішало. Це спричинило те, що вночі біля підніжжя Драгобрату стався сельовий зсув. Другою причиною стала відлига.

На дорогу навалився пласт землі із каменями висотою більше 5 метрів. Це єдина дорога з зимового курорту до Ясенів, передає УНН. Укргідрометцентр показує, що сьогодні там до семи градусів тепла, а завтра і весь тиждень від двох до чотирьох градусів тепла.

На місті працюють рятувальники, вони намагаються покращити туристам прохід по єдиній дорозі. Більшість туристів чекала ранку, щоб виїхати додому. Інші, яким треба було терміново на потяг, йшли пішки, також намагались допомогти рятувальникам.

Через те, що квитки всі купують завчасно, що пов'язано з великою кількістю туристів в Драгобраті, туристи шукали інші варіанти повернення додому.

Читайте також: З'явилось відео бійки на Драгобраті і стрілянини на АЗС (відео)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що останній зсув стався 23 листопада минулого року в Драгобраті. Місцеві мешканці кажуть, що такі ситуації звичайні для гірської місцевості.