У співачки і дружини пакистанського мільярдера Мохаммада Захура Камалії викрали автомобіль. Грабіжники вкрали машину Toyota-Venza в Києві біля будинку мами артистки Інни Петрівни на Голосіївському проспекті.

На викраденій машині їздила мама Камалії. Автомобіль був з іменними номерами "Камалія". До слова, вартість такого авто становить 70 тисяч доларів. Про викрадення співачка повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Камалія просить всіх, хто хоч щось знає про місцезнаходження машини, повідомити їй. За інформацію артистка пообіцяла винагороду.

Нагадаємо, 26 січня 2016 року в Констянтина Меладзе викрали автомобіль марки Lexus, який він залишив припаркованим на одній з київських вулиць. Виданню "КП Україна" популярний продюсер вирішив прокоментувати ситуацію, що склалася. "До чого переживати? Знайдеться машина, я буду радий, не знайдеться - куплю нову. Це життя. Взагалі-то у мене кілька авто. Без автомобіля я не залишився - їжджу", - сказав продюсер.

Читайте також: Автовикрадачі їздять цупити машини зі своїм склом

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Костянтин Меладзе зізнався, що був дуже здивований галасом, який виник навколо його персони з-за викрадення автомобіля: "Дивлюся в інтернет, а на перших шпальтах новинних сайтів - між інформацією про засідання ООН та іншими важливими новинами - новини, що у мене вкрали машину . Мене це дуже здивувало".