Відео розстрілу російськими найманцями вентиляційного стволу шахти "Бутівка" опублікував у соціальній мережі Facebook журналіст Іван Жеведь.

У своєму пості користувач написав, що "місцеві шахтарі" під час стрілянини коментують, що так само свого часу розстрілювали Піски. Коли споруда падає, вони радісно вищать.

"Ось так, як цей ствол падає, падає вся економіка Донбаса… З радісними галасами. Спасибі "місцевим шахтарям", – зазначив автор публікації.

На відеохостингу YouTube відео переглянули майже 36 тисяч користувачів. Опубліковане воно на одному з сепаратистських телеканалів. При цьому коментатори висловлюють підтримку тому, що відбувається на відео, а деякі пишуть, що "ополченці" розстрілюють снайперський пункт ЗСУ та "захищають народ Донбаса від карателів".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ті ж, хто висловлює своє обурення з приводу знищення шахти, відразу сиплеться шквал критики та образ.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Порошенка розповіли, яким чином планують повернути "націоналізовані" бойовиками підприємства, що знаходяться на окупованих територіях.