Вчора англійська письменниця Еріка Леонард Джеймс написала на своїй сторінці в мережі про старт зйомок продовження "50 відтінків сірого" - "На 50 відтінків темніше", про це повідомляє bigmir.

Актриса Дакота Джонсон, яка прославилася завдяки ролі Анастейші Стіл у фільмі "50 відтінків сірого", прибула до Канади, де стартували зйомки сиквела. 26-річну зірку сфотографували на знімальному майданчику.

Дакота, одягнена в спортивний одяг: темно-сірі джинси, хутряну кофту і кросівки, виглядала дуже мило. Волосся актриси було зібране в хвіст, очі без косметики, заховані під темними окулярами. За прогнозами, прем'єра фільму повинна відбутися в лютому 2017 року.

Читайте також: Українська група відкриє концерт The Neighborhood у Києві

Нагадуємо, в Лондоні стартували зйомки нового епізоду саги Star Wars - "Зоряні війни: Епізод 8" / Star Wars: Episode VIII. Райан Джонсон показав перші кадри початку зйомок. Відео стало доступно на офіційному каналі Star Wars на YouTube.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще