Співробітники австралійського заповідника The Kangaroo Sanctuary Alice Springs виклали в мережу кумедне відео з крихітним кенгуру, який наполегливо вимагає молока. На відео працівник зоопарку розмішує в чашці молоко, проте маленька тваринка не збирається чекати поки приготується їжа, а смішно стрибає за чоловіком, обіймаючи його за ногу.

"Але, мама! Я хочу молока зараз", - підписали на сторінці в Instagram веселе відео працівники заповідника. Всього за два дні відео з маленьким кенгуру подивилися майже 200 тисяч користувачів.

Зауважимо, що дитинчата кенгуру перші п'ять або шість місяців свого життя проводять в сумці матері. Тепла, зручна і безпечна сумка нагадує кокон, в який дитинча потрапляє маленьким, голим і недорозвиненим, а виходить зовсім оновленим.

Читайте також: Ветеринар їв в одному вольєрі з собакою на благо порятунку (фото)

Нагадаємо, що раніше в мережі набрало популярності відео кумедної панди, яка перевертається. Відео завантажили у вівторок, 16 лютого, і воно вже набрало 10 тисяч переглядів. На науково-дослідній базі Ченду в Китаї пухнаста тварина не в змозі протистояти бажанням перевернутися. Панді вдалося перекинутися двічі, і після цієї гімнастичної вправи вона мала щасливий вигляд.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще