Британський уряд визначився з датою референдуму стосовно подальших відносин з Євросоюзом. 23 червня цього року мешканці Королівства з'ясують, чи перебувати їм у складі союзу.

За інформацією BBC, прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон повідомив про дату проведення референдуму. Точний формат опитування оприлюднять пізніше. Вже відомо, що нові закони та інтеграція ЄС не матимуть сили у Сполученому Королівстві.

Таким чином, британський уряд вирішив заспокоїти виборців перед висловленням думки. Фактично і зараз країна не є активним учасником європейської політики, а певні рішення не поширюються на острови. Крім того, вводиться право Британії на сім років припинити нині існуючі виплати мігрантам в разі, якщо міграція досягне "виключно високого рівня".

Читайте також: Обама вмовлятиме британців залишитись в ЄС

Нагадаємо, нещодавно канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що члени ЄС зацікавлені в утримані британців. Однак деякі вимоги Королівства вони вважають надто завищеними.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще