Батько патрульного Сергія Олійника Володимир дав коментар з приводу ситуації з тим, що його син брав участь у гонитві в ніч на 7 лютого, коли застрелили 17-річного хлопця. Батько впевнений, що його син все правильно зробив, тому що виконував свою роботу. Незважаючи на те, що вже довели, що загиблий хлопець не був мажором, Володимир Олійник продовжує вважати навпаки.

"Того, чого його навчили, то він і вмів. Вони там розбираються між собою. І дитина постраждала - і це теж дуже велике горе. Але моя - виконувала свою роботу", - розповів батько патрульного, повідомляє ТСН .

Він додав, що син в день трагедії не подзвонив батькам, тоді батько сам поїхав до Києва і дізнався, що його сина підозрюють у вбивстві. Через 11 днів після трагедії Печерський районний суд обрав запобіжний захід для Сергія в вигляді утримання під вартою на два місяці. Батько розповів, що весь тиждень після інциденту був з сином на зв'язку.

Сьогодні в Києві і Львові пройшли акції на підтримку патрульного Олійника. Ситуація з гонитвою за BMW в ніч на 7 лютого викликала бурхливий резонанс в соціальних мережах. Користувачі розділилися на дві категорії - які вважають, що коп виконував свій обов'язок, а молоді люди не зупинилися вчасно, і ті, які вважають, що копи неправі і не можна було стріляти в машину.

Відомо, що вони використовували 34 патрона. Військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що Сергій Олійник пройшов переатестацію після служби в міліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: ГПУ опублікувала відеореконструкцію погоні за BMW в Києві (відео)

Нагадаємо, що патрульних, які брали участь в гонитві відсторонили від виконання обов'язків на час слідства.