Екс-глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко анонсував створення нового комітету опору корупції. Про це він повідомив під час свого інтерв'ю виданню NewsOne, - повідомляє Знай.ua.

"Зараз має з'явитись комітет опору корупції. Має чи ні? Має! Наша дія – об'єднуватись і ми дякуємо тому, що люди, в принципі, починають на початку це підтримувати. Але це – дійсно тільки початок. Об'єднання має далі тривати і головне – висловлюватись і показувати себе в дії: конкретного корупціонера, конкретна акція і конкретний результат ", - наголосив Наливайченко.

Читати також: Україна не отримає грошей від МВФ без закону про електронне декларування

Також екс-галава СБУ повідомив, що зараз суспільство вимагає заміни генерального прокурора, тому комітет виступає на їхньому боці.

"Ми на боці тих людей, які вимагають заміни генерального прокурора. Чому – перед вами сидить людина, яка може сказати одну дуже важливу причину: жодне антикорупційне розслідування на найвищому рівні не передано до суду", - заявив Наливайченко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, генеральний прокурор Віктон Шокін 19 лютого подав у відставку.