Захисники патрульного Сергія Олійника заявляють, що станом на сьогоднішній день водієві автомобіля BMW, який 7 лютого намагався сховатися від переслідування правоохоронців, до сих пір не висунуто жодних підозр. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив адвокат Олійника Ростислав Пукало.

"Ніякої підозри ще немає, але ми переконані, що підозру треба виносити і проводити досудове слідство", - заявив він. Його колега Микола Єременко розповів, що "є кримінальне провадження за фактом зберігання водієм BMW наркотичної речовини, знайденої в автомобілі", передає УНІАН.

У той же час Єременко зазначив, на сьогоднішній день вже відомо, що це кримінальне провадження буде закрито, оскільки кількість наркотичної речовини є недостатньою для пред'явлення йому підозри. Виходить, що Ростислав Храпачевський, з вини якого загинув 17-річний Михайло Медведєв і який створив на вулицях Києва аварійну ситуацію, може взагалі залишитися без серйозного покарання. Більш того, ЗМІ пишуть, що у нього навіть не брали аналізи на алкоголь і наркотики, а сам Храпачевський зараз на свободі.

Читайте також: Батько копа Олійника виправдав постріли сина

Втім, є інформація, що прокуратура Києва порушила проти нього ще одне кримінальне виробництво. Йдеться про статтю "посягання на життя працівника правоохоронного органу" (через наїзд на напарника Олійника). У поліції кажуть, що підозру буде вручено в найближчі дні, а затримка через бюрократичний процес. У разі, якщо справа дійде до суду, Ростиславу загрожує до 15 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще