Електричний чайник став буденним побутовим приладом і вже не викликає подиву. Фірми-виробники лише змінюють його дизайн і гамму кольорів.

Дизайнер Фрейзер Лейд вирішив підійти до створення звичного електричного чайника в оригінальний спосіб. Він відійшов від стереотипів форми, які склалися протягом багатьох років. В основу нового чайника дизайнер заклав ідеї простоти і функціональності.

Прилад отримав назву Trapeze Kettle. Головна його відмінність від більшості сучасних електричних чайників - відсутність звичного нагрівального елементу. Для нагріву води він використовує технологію індукційного нагріву. Це більш безпечна система, оскільки гріється лише вода, а не весь прилад. Крім того, можна економити на електроенергії. Технологія заснована на роботі електромагніта.

Читайте також: Про кльов рибки просигналізує смартфон (відео)

Крім того, Trapeze Kettle зробили нестандартної форми. Він схожий на усічену піраміду. Так набагато простіше виливати воду з резервуара чайника. Ручка чайника порожня всередині. Зроблена вона з матового поліпропілену і виконує функцію індикатора наповнення чайника водою. Корпус вироби обшитий листом алюмінію, а всередині виготовлений з нержавіючої сталі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще