У 2015 році ряд високопоставлених чиновників, серед яких прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, голова МВС Арсен Аваков і міністр юстиції Павло Петренко, отримали нагородну зброю.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналістка Христина Малазонія, публікуючи відповідні документи.

"Нагородна зброя - слабкість чиновників, яку вони не афішують. Минулий рік виявився щедрим на подарунки чиновникам. Як тільки міністр оборони Степан Полторак сіл в міністерське крісло, як через два місяці нагородив себе ... вогнестрілів. Взяв собі елегантний GLOCK 19 gen в комплекті з 103 патронами. Далі пішло поїхало: до дня народження, до професійного свята, для вирішення своїх шкурних питань вогнестрілів дарувалися пачками ", - зазначає журналістка.

Читайте також: Полторак підписав наказ про підвищення зарплат військовим

Згідно з документами, до дня народження нагородну зброю отримали: Арсеній Яценюк - 11,43 мм пістолет - кулемет Томпсон обр. 1928 року та 203 набої. Павло Петренко - 11,43 мм пістолет Кольт М1911 і 84 патрона. Арсен Аваков - 11,43 мм пістолет Кольт М1911 і 140 патронів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще