У Польщі невідомі знищили дерев'яний хрест в пам'ять про Героїв Майдану, встановлений 2 роки тому. Про це повідомляє gazeta.ua.

У польському місті Батогшіце неподалік від місцевої церкви імені апостола Андрія стався неприємний інцидент. Зловмисники знищили хрест, який присвячений пам'яті про Героїв Майдану.

"Ми отримали інформацію про наругу над релігійними символами. Місце події оглянули. Зараз здійснюємо заходи щодо виявлення зловмисників", - повідомила представник місцевої поліції Марта Кабеліс.

Місцевий священик Юлій Кравецкий поділився інформацією, що хрест знищили хвилин за 20 після завершення богослужіння в церкві. Також він додав, що хрест поставили під час Революції Переваги, тобто 2 роки тому. Люди завжди запалювали під ним свічки.

Читайте також: Російські ЗМІ вигадали нові сутички й 67 загиблих на Майдані (фото)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадуємо, вчора ввечері в ефірі телеканалу "Інтер" стався скандал у зв'язку з реплікою шеф-редактора Марії Столярової на адресу батьків героїв, загиблих на Євромайдані. Вона під час включення в ефір репортажу журналістки з Майдану сказала: "закінчуйте цю х**ню".