В рамках 16 Міжнародної конференції та виставки за технологіями дизайну та виробництва шин Tire Technology Expo 2016, що проходила в в німецькому Ганновері, відбулося вручення премії Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence 2016, заснованої галузевим журналом Tire Technology International за інновації і досягнення в шинній промисловості, пише MMR.

Головний приз у номінації "шиновиробник року" був вручений японської корпорації Bridgestone. Таким чином, саме покришки цієї марки є кращою гумою 2016 року.

Присудивши премію японському виробнику шин, засновники Tire Technology International Awards оцінили проект Bridgestone по реорганізації своєї науково-дослідної і виробничої бази, розташованої в японському місті Кодайра.

Крім цього, організатори відзначили відкриття нового технологічного центру в Таїланді і досягнення заводом Bridgestone Americas в місті Вілсон (штат Північна Кароліна) безвідходного рівня виробництва.

Читайте також: Топ-7 найбільш очікуваних кросоверів 2016-2018 років (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Почесна нагорода була вручена 17 лютого на виставці Tire Technology Expo 2016 Ганновері виконавчому директору Bridgestone EMEA Едуардо Мінарді.