Колишній ведучий найпопулярнішого шоу про автомобілі Top Gear Джеремі Кларксон визнав свою провину перед продюсером за подію річної давнини. Тоді скандальна зірка шоу побила Ошина Таймона через холодний обід.

Кларксон розповів, що провини Таймона в інциденті не було. Він переосмислив свою поведінку та попросив керівника програми пробачити його, повідомляє BBC.

"Я радий, що ця історія нарешті закінчилась. Таймон завжди був творчою частиною Top Gear, і я бажаю йому подальших успіхів", - заявив Кларксон.

Окрім словесних вибачень британець заплатить колишньому шефу і моральну компенсацію. За 100 тисяч фунтів стерлінгів Кларксон скине з себе важкий тягар провини.

Читайте також: Стали відомі всі шість ведучих Top Gear

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Джеремі Кларксон був одним з трьох ведучих Top Gear протягом 22 сезонів. Після скандалу минулого року він, Джеймс Мей та Річард Гаммонд пішли з програми. Новими ведучими стали Кріс Еванс, Метт Леблан та ще чотири особи. Випуски 23 сезону вийдуть навесні.