Столиця України ввійшла до трійки лідерів в рейтингу міст з найнижчим рівнем безпеки та найнижчою якістю життя в Європі. Про це повідомляє Кореспондент.

Компанія Mercer показала свій Індекс якості життя, де показник особистої безпеки є однією з найважливіших складових. Видання Business Insider взяло його за основу, і підготувало список найнебезпечніших міст Європи.

З'ясувалося, що Київ очолив цей список. Столицю звинуватили в протистоянні з Росією, величезній кількості протестів та розгулі крадіжок. За Києвом йдуть Белград - Сербія та Афіни - Греція.

Головним завданням Mercer є надання інформації міжнародним корпораціям з метою врахування ризиків їх найманих працівників. Облік вівся в співвідношенні з іншими країнами, включаючи внутрішню стабільність, якість роботи компетентних органів і рівень злочинності.

Читайте також: ДТП з маршруткою під Львовом: двоє загинуло та десятеро поранені (фото)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, Україну назвали найпорумпованішою країною в Європі.