У Китаї чоловік, абсолютно голий, впав з висоти третього поверху на тротуар, коли намагався втекти від чоловіка своєї коханки. Перехожі зняли інцидент на відео і виклали в мережу.

У День всіх закоханих раптово повернувся чоловік коханки. Хлопець вирішив уникнути зустрічі, виліз через вікно і почав спускатися, тримаючись за дріт. Однак, він все-таки втратив рівновагу і впав на асфальт, пише ТСН.

Відзначимо, чоловік пережив падіння і залишився живий і майже неушкоджений. Перехожі, які знімали його на камеру, підбігли і надали першу допомогу.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилося відео невдалого жарту хлопця з визнанням в День закоханих, який неймовірно розлютила дівчину. Хлопець зробив вигляд, що зізнається коханій, але поставив зовсім не те питання, яке бажає почути кожна дівчина в цій ситуації.

Читайте також: Китайський пенсіонер зобразив 218-метрове освідчення у коханні (фото)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли він відкрив коробочку з нібито кільцем, то запитав: "Ти зробиш мені чашку чаю?" Його кохану це розлютило, і вона вибігла з кімнати, сказавши йому кілька "лагідних" слів.

Нагадаємо, 14 лютого, в свято всіх закоханих, користувачі соцмереж придумали нестандартні, вульгарні листівки - з сумними котами і неромантичними привітаннями.