Головний тренер футбольного клубу "Дніпро" Мирон Маркевич поділився думкою щодо подальшої долі команди. Борг перед тренерським штабом колишнього наставника Хуанде Рамоса складає майже 1,9 мільйонів доларів.

Про це повідомляє "Футбол 24". "Дніпро" має погасити заборгованості до кінця 2016 року. Борг відтермінували до четвертого лютого. Але його й досі не погасили. Через це існує ризик того, що УЄФА накладе санкцій на клуб.

Два тижні тому з'явилася інформація, що генеральний директор і спортивний директор зустрічалися у Швейцарії з президентом "Дніпра". За результатами розмови Маркевич розповів, що клуб буде однозначно існувати надалі.

Читайте також: Селезньов обрав "Кубань" заради Євро-2016

"Який він буде - покаже час, зараз важко сказати. Звичайно, буде скорочено бюджет, це зрозуміло вже. А як все буде далі - поки не ясно", - сказав наставник дніпропетровців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Маркевич наголосив, що влітку закінчуються контракти у багатьох футболістів закінчуються контракти з клубом. У команди, за його словами, є стимул, адже необхідно налаштовувати налаштуватися на ті матчі, які залишилися. Тренер зазначив, що потрібно провести чемпіонат і матчі Кубку України, а гравці національної збірної мають добре підготуватися до фінальної частини Євро-2016.