Колишній глава зовнішньої розвідки України Микола Маломуж давав інтерв'ю журналістам "112 каналу" сидячи тільки в піджаку. Закінчивши розмову з журналістами, він встав і при цьому не вимкнув відеозв'язок. У підсумку екс-розвідник "блиснув" смугастою білизною в прямому ефірі.

А вже після того, як Микола Маломуж випадково "засвітив" свою нижню білизну під час прямого ефіру, в мережі почали жартувати над кумедним інцидентом. Інтернет-користувачі почали створювати відеокоуби з цим фрагментом. Втім, на цьому слава "трусів Маломужа" не закінчилася - вони "створили" свій аккаунт в сервісі мікроблогів Twitter, в якому пишуть про свою нелегку долю. "Маломуж віддав країні останні штани, а що зробив ти?" - рясніють соцмережі дотепними коментарями до забавного випадку.

Читайте також: Православні пінгвіни і Путін-Снігова королева: карикатури Йолкіна (фото)

Сам екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж пізніше таки дізнався про те, що в прямому ефірі випадково в кадр потрапила його нижня білизна. Розвідник каже, що це були його домашні шорти, і він не бачить нічого страшного в тому, що сталося. Маломуж пояснив, що був удома, коли його попросили дати коментар, тому надів сорочку і костюм і підключився до ефіру. Конфуз він сприйняв з гумором.