У столиці злодій украв у перехожого мобільний телефон вартістю 10 тисяч гривень та документи, а потім спритно зник з місця події на милицях. Про це повідомив Обозреватель, посилаючись на повідомлення прес-служби Нацполіціі в Києві.

З'ясувалося, що 30-річний уродженець Кривого Рогу приїхав до Києва на курси підвищення кваліфікації. Після святкування завершення сесії він сів на лавочку і задрімав. Коли чоловік прокинувся, то виявив, що в кишені немає ні мобільного телефону, ні документів. Пограбований відразу звернувся до співробітників компетентних органів.

Дільничним все ж вдалося знайти свідків, які бачили поблизу місця події чоловіка на милицях, що сидів на лавці поряд з потерпілим. Незабаром правоохоронці помітили чоловіка, який йшов по вулиці на милицях. Під час обшуку особистих речей, у 40-річного киянина знайшли речі потерпілого.

Винуватець у всьому зізнався. З'ясувалося, що чоловік вже був судимий за аналогічні злочини.

Читайте також: У Київській області обрушився кран, є загиблі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно повідомлялося, що у Києві злочинець зламав ногу, коли намагався сховатися від переслідування.