У Києві сьогодні проходить Відкритий кубок столиці зі стронгмену. Для участі в ньому у п'ятницю прилетів герой популярного американського серіалу "Гра престолів" ісландець Хафтор Бйорнссон.

Він відомий не тільки виконанням ролі Григора Клігана на прізвисько "Гора" з серіалу "Гра престолів", а тим, що встановив світовий рекорд у силі. Про приїзд Бьернссона на своїй сторінці в Facebook повідомив український спортсмен, володар титулу "найсильніша людина світу" Василь Вірастюк.

"Федерація Стронгмену України "офіційно" визнає 25 лютого Днем Хафтора Джуліуса Бйорнссона в Україні", - написав Вірастюк на своїй сторінці у Facebook.

"Маленький Вірастюк. Теперь я бачив все",- коментує пост, на якому Вірастюк стоїть поруч з Бйорнссоном, а той вищий за українця.

Ісландський спортсмен провів тренування з українськими силачами у той день, як прилетів. На фото український атлет і телеведучий, член "Професійної Ліги стронґменів України Олексій Конюшок став спеціально, щоб бути на одному рівні з ісландцем, на млинці. Це насмішило користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: Гора з "Гри престолів" встановив світовий рекорд

Нагадаємо, що "Гора" почав кар'єру баскетболіста в рідному Рейк'явіку. Його зріст в 2 метри і 6 сантиметрів не рідкість, у батька був 2 метри 3 сантиметри, у дідуся - 2 метри 7 сантиметрів. Роль в "Грі престолів" поки перша в його кар'єрі актора.